Bouwen aan de zomer: St. Franciscuspark begin juli en Sq Delhaye eind augustus

Tijdens de zomer kunnen passanten, bezoekers, kinderen, volwassenen, oma's en opa's, trollen en feeën  weer komen bouwen in Sint-Joost! Er is materiaal, er zijn grondstoffen, er zijn bedenkers en er is jullie verbeelding.  Met autobanden, fietsbanden, tandwielen, hout, stof, vlaggen en veel meer kan er stevig gebouwd worden!

Gedurende 9 dagen staan de bouwers in het Sint-Franciscuspark van 30 juni tot en met 8 juli, en de laatste week van augustus van 25/08 tot 2/09 op Square Delhaye. Elke dag van 13u tot 18u.

Ten Noey zal jullie daar ontvangen, samen met Maarten en Alice en hun team en soms vind je er bib Joske, of de Brede School ook terug, wij kijken er alvast naar uit... wat gaan we bouwen...?