Een meertalige en digitale vertelkiosk van Foyer in bib Joske van 15/01 tot 17/02

Heerlijke kamishibai verhalen in vele verschillende talen, en dat digitaal in het Turks, Arabisch, Spaans, Farsi, Swahili, Pular, Engels, Nederlands, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Indonesisch en Roemeens! De super digitale voorleeskamishibai staat nu in Bib Joske! Foyer ontwierp de meertalige en digitale vertelkiosk, dat is eigenlijk een mobiele kamishibai theater, maar mét een touchscreen en bovenop een boekenkast. Je kan naar hartenlust naar verschillende verhalen luisteren in diverse magische talen. De kiosk zal in bib Joske staan vanmaandag 15 januari tot en met zaterdag 17 februari. De mobiele kiosk werd ontworpen in de vorm van een kamishibai-theatertje met een digitaal touchscreen bovenop een boekenkast. Willen jullie graag komen met een groep? Laat het ons weten, dat kan ook buiten de openingsuren. De vertelkiosk is een brug naar kinderen van vluchtelingen om een brug te slaan naar hun thuistaal en identiteit.

Meer weten? Kijk op de site van Foyer.