Tweetalige opera vertelling- Spectacle musicale bilingue: 24 november 18u30. Vanaf 4jaar

Prinses Turandot, een geweldige opera-vertelling voor kinderen vanaf  4 jaar, tweetalig! in NL en FR

La Princesse Turandot, un conte-opéra formidable pour enfants à partir de  4 ans, bilingue! en NL et FR

RIMBA RUMBA RUPSASO

Wie is er bang van Prinses Turandot? Qui a peur de la Princesse Turandot?

De mooie prinses Turandot heeft veel aanbidders, maar wil niet trouwen. Daarom bedenkt ze een list. Elke prins die met haar wil trouwen, moet eerst drie raadsels oplossen. Antwoordt hij juist, dan heeft hij geluk en wordt hij haar man. Maar raadt hij het niet, dan hakt zij als straf, en zonder pardon, zijn kop eraf.

La Princesse Turandot est terriblement belle, mais s’oppose à tout amour terrestre. Refusant de se marier et nourrissant une haine féroce des hommes, elle propose à quiconque veut l’épouser trois énigmes à résoudre sous peine de se voir trancher la tête.

Voor de NOCTURNE in BIB JOSKE en de FRANSTALIGE BIBLIOTHEEK op vrijdag 24 november.

Dans le cadre du Nocturne à Bib Joske et la bibliothèque francophone, vendredi le 24 novembre.

Deuren open om / Portes ouvertes à 18:00.

Opera-vertelling om /Conte opera à  18:30

Gebracht door Lorenzo Carola.